/Links
Links2018-06-23T11:16:16+00:00

Links

Onderstaand een overzicht van de organisaties waarmee de Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven in contact staat en/of samenwerkt.  Ook enkele links naar organisaties waarvan wij menen dat deze voor u van belang kunnen zijn. Door op het logo van een van deze organisaties te klikken komt u vanzelf op de betreffende website voor meer informatie.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan het uitbreiden van een buurt preventie groep die kan meehlepen om de wijk een stukje veiliger te maken via Whatsapp. Aanmelden kan door een mail te sturen met uw mobile telefoonnummer, naam en adresgegevens aan:

Voor Waardhuizen:  waardhuizen1186@outlook.com

Voor Middenhoven: 1188@ziggo.nl

LOCALE PERS

ONZE WIJKAGENTEN

Hans Steenbergen
Hans SteenbergenWijkagent
Your Content Goes Here
Tom Ijff
Tom IjffWijkagent
Your Content Goes Here

Spreekuur in De Meent

Iedere eerste DONDERDAG / Maand

vanaf 19.00 uur

Startpagina van de gemeente Amstelveen

De gemeente faciliteert en ondersteunt de stichting met een budget, een ontmoetingscentrum en professionele ondersteuning.