NAAR CONTACT

ALS IK VOOR MIJN BEDRIJFJE WIL ADVERTEREN WAAROM DAN (OOK) NIET IN DE GONDELKOERIER ?

ZIE TARIEVEN

CONTACT MET DE STICHTING

(placeholder)

Stichting Ontmoeting Waardhuizen - Middenhoven

(placeholder)

Wijkkrant - De Gondelkoerier

OOK OP FACEBOOK

Zegt het voort

WIJKKRANT

De Gondelkoerier is een burgerinitiatief, zonder winstoogmerk, dat onder auspiciën van de Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven wordt uitgegeven.  Het wijkblad, dat al 35 jaar bestaat, verschijnt vier maal per jaar in kleur en in een oplage van 6.900 exemplaren en wordt huis aan huis verspreid.  De inhoud, onder redactie van Jan Demming, omvat nieuws en informatie over wijkaangelegenheden in de ruimste zin van het woord.

Ook wijkbewoners en lokale ondernemers, kunnen “meeschrijven” in de Gondelkoerier onder voorbehoud dat hun bijdragen niet beledigend en/of kwetsend zijn en alle fatsoensnormen in acht worden genomen.

Lokale ondernemers kunnen, tegen aantrekkelijke tarieven, ruim 6.000 huishoudens in de wijk bereiken met de wetenschap dat dit populaire wijkblad een grote aandacht geniet.

De laatste digitale edities

Door op één van onderstaande links te drukken kunt u een exemplaar van de Gondelkoerier inzien en/of downloaden:

Stuur de redactie een Email

Met dank aan onze trouwe adverteerders

NIEUW

Op aanvraag

Op aanvraag

Nog even geduld

Voor zaken de Gemeente betreffende kunt u bellen met de servicelijn 020-5404911

Ook kunt u een klacht digitaal melden door op het logo hiernaast te klikken.