Deze site wordt nog maar sporadisch bijgewerkt

donderdag 26 april 2018

Door omstandigheden wordt de inhoud van deze site helaas nog maar incidenteel bijgehouden. Voor actueel nieuws verwijzen wij naar onze facebook pagina (Tab FACEBOOK) die ook naar deze site is doorverbonden.  Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich wenden tot het bestuur van de Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven (Tab CONTACT)

Kinderkleding- en speelgoed RUILBEURS op 27 mei a.s.

dinsdag 10 april 2018

In Ontmoetingscentrum De Meent vindt op zondag 27 mei van 10.00-13.00  een kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats. De beurs bestaat uit een mooie mix van tweedehands kinderkleding en speelgoed maar ook nieuwe/outlet van winkels.

Als u zelf spullen wilt verkopen, dan kan dat ook. De beurs heeft 75 kramen. Voor 22 euro krijg je een tafel van 200/70 cm. Daarnaast krijg je ruimte voor één zelf mee te brengen particulier kledingrek. De opbouw start om 9.00 uur. Om 10.00 uur gaan de deuren open voor de kopers. Op de beurs mag je alles verkopen wat je wilt voor  kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar. Na afloop is er een goed doel waar je je niet verkochte spullen aan kunt doneren.

BUURTBORREL op vrijdag 25 mei a.s. vanaf 17.00 uur in Ontmoetingscentrum De Meent.

maandag 9 april 2018

Laat u verwennen en geniet van gezellig gezelschap. Heerlijke hapjes en drankjes voor leuke prijsjes.

ACTIVITEITENMARKT in De Meent (16 juni a.s.) AMB

vrijdag 16 maart 2018

Op zaterdag 16 juni 2018 vindt in De Meent een activiteitenmarkt plaats van 13.00u. tot 16.00u. Op deze activiteitenmarkt worden alle cursussen en activiteiten gepresenteerd die plaats vinden in Waardhuizen - Middenhoven. Er worden demonstratielessen gegeven en informatie verstrekt, zodat u een idee krijgt wat de cursus of activiteit inhoudt. Ook zal de Stichting Ontmoeting Waardhuizen-Middenhoven (stichting Wami) zich presenteren. U kunt het aanbod bekijken en u eventueel inschrijven voor een cursus of activiteit.  Het activiteiten en cursusaanbod dat tot de aanstaande vakantie nog van kracht is kunt u op deze site vinden onder de tab wijkactiviteiten.

Gezocht BEZORGERS voor GONDELKOERIER

zaterdag 10 maart 2018

Het team van ons wijkblad de Gondelkoerier is naargeestig op zoek naar bezorgers.  4 maal per jaar moeten de brievenbussen worden gevuld en er staat natuurlijk een kleine vergoeding tegenover.  Bent u geïnteresseerd (of een van de kinderen wil wat bijverdienen) ga dan meteen even naar contact op deze website en meld u aan.

PUBQUIZ in De Meent

vrijdag 23 februari 2018

Ben jij een wandelende encyclopedie? Vragen jouw vrienden altijd alles aan jou? Heb jij enorm veel algemene kennis? En is een Pubquiz zeg maar écht jouw ding?  Elke tweede vrijdag van de maand is het Pubquiz Night in Ontmoetingscentrum De Meent.  Doe mee met je vrienden, je buren of je familie in teams van vier tot zes personen. Vanaf 19.30 uur ben je welkom en om 20.00 uur beginnen we met de Pubquiz. Bij winst hoeft jouw team de drankjes niet te betalen!

Schrijf in je agenda; 9 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni  (11 mei wordt 18 mei !!!!!)

Deelname is gratis, maar we horen graag van tevoren of je mee doet. Aanmelden kan door binnen te lopen in de Meent of door te mailen naar de wijkcoach Joyce Weij (j.weij@participe.nu)

Iets kapot ... REPAIR CAFE !

maandag 12 februari 2018

Zaterdag 2 juni a.s. is er weer een Repair Café. Handige vrijwilligers proberen om uw kapotte huisraad weer werkbaar te krijgen. Motto: weggooien mooir niet.  Vanaf 11.00 uur (tot 14.00 uur). Kom niet te laat want de wachtrij kan wel eens tegenvallen.

Brochure Gemeente Mensen maken Amstelveen

donderdag 28 december 2017

Er is een nieuwe brochure uitgegeven door de Gemeente met een terugblik 2017 over de aktie MENSEN MAKEN AMSTELVEEN. Ook geeft deze brochure een inkijkje op het verdere verloop in 2018 van deze actie. Kijk op Documenten op deze website

Onder DOCUMENTEN vindt u het verslag van de laatste bijeenkomst van het Wijkplatform

vrijdag 22 december 2017

Besloten werd o.a. om een brief te sturen aan het College van B&W om de zorg van wijkbewoners naar voren te brengen over participatie en communicatie betreffende diverse onderwerpen. Een kleine rectificatie: bij rondvraag staat dat Dhr Berentzen pleit voor terugplaatsing van o.a. de bankjes in park Middenhoven: Dit is niet juist hij is tegen als gevolg van slechte ervaringen met (hang)jongeren in het verleden.

Spreekuur WIJKAGENT(en) in De Meent

vrijdag 8 december 2017

Iedere EERSTE donderdag van de maand kunt u De Meent binnenwandelen waar onze wijkagent(en) vanaf 19.00 uur een spreekuur houden.  Lekker makkelijk toch …

Ondergrondse RESTAFVAL containers gaan de GRIJZE (rol) containers vervangen

zondag 24 september 2017

Ieder huishouden in Amstelveen is afgelopen week geïnformeerd over de op handen zijnde wijzigingen in het afval systeem.  De bekende grijze containers - bij de voordeuren - worden in de toekomst niet meer gebruikt voor uw restafval maar voor het (zelf) wegbrengen van uw PLASTIC, METAAL en DRINKVERPAKKINGEN (PMD) naar ondergrondse containers.  Ook uw restafval moet in ondergrondse containers worden gedeponeerd zoals nu al gebruikelijk is bij de hoogbouw in de diverse wijken.  De Gemeente streeft ernaar om 75% (nu 54%) van het aanbod te kunnen recyclen.